Partners

Tall Tales Company wordt structureel ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en de Gemeente Rotterdam en mag daarnaast rekenen op support van een grote verscheidenheid aan lokale, nationale en internationale partners. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor alle mooie samenwerkingen.

Het Fonds Podiumkunsten ondersteunt het gezelschap in de periode 2019-2021 vanuit de nieuwe makersregeling, waardoor onder meer Square Two (2020) en een nieuwe schouwburgproductie (2021) mogelijk worden.

We weten ons sinds onze oprichting gesteund door de Gemeente Rotterdam. De producties Langs (2016), One of These Days (2018) en Square Two (2020) en de inrichting van de Circus Studio waren mogelijk dankzij bijdragen van de gemeente.

Het BNG fonds ondersteunde onze productie Square Two (2020).

Stichting ter bevordering van Volkskracht ondersteunde onze producties Langs (2016), One of These Days (2018) en Square Two (2020).

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunde een verdiepende studie in Toulouse met een cultuurfondsbeurs.

Het Elise Mathilde Fonds ondersteunde onze producties Langs (2016) en One of These Days (2018).

De Erasmusstichting ondersteunde onze productie One of These Days (2018).

De Van Ommeren de Voogt stichting ondersteunde een verdiepende studie in Toulouse.

Rotterdam Circusstad ondersteunde ons de afgelopen jaren met de commissie en coproductie van One of These Days (2018) en is partner voor het Nieuwe Makerstraject van het FPK (2019-2021).

Circunstruction was coproducent van de producties Solo (2014) en Langs (2016).

Korzo was coproducent van One of These Days (2018).

Het Klooster Breda is vaste residentieplek van het gezelschap. We creëerden er Langs (2016), One of These Days (2018), en Square Two (2020),

Het Franse nationale instituut Maison de Jonglage biedt ons een residentieplek voor Square Two (2020).

Het Britse Seachange arts in samenwerking met het Out There Festival in Great Yarmouth biedt ons een residentieplek voor Square Two (2020).

Atelier Blanchefosse biedt ons een residentieplek voor Square Two (2020).

Tik van de Molen festival

In opdracht van het Tik van de Molen festival creëerden we de productie Weg (2011).

Samen met Codarts Rotterdam werken we aan een vruchtbare lokale voedingsbodem voor alumni van de HBO circusopleiding.

Samen met Rotterdam Circusstad zorgen we ervoor dat Rotterdam dé nationale stad voor circus blijft.

Samen met het KCR brengen we circustheater bij Rotterdamse scholen in het basis- voortgezet- en speciaal onderwijs via het cultuurtraject.

Samen met het KCR brengen we circustheater bij Rotterdamse scholen in het basis- voortgezet- en speciaal onderwijs via het cultuurtraject en bieden we kinderen in het Oude Westen de kans zelf de kracht van het circus te ontdekken in onze Circus Studio.

Samen met Cultuurbuur brengen we circustheatervoorstellingen op wijkfestivals en lokale culturele centra in groot Rotterdam.

Samen met Circunstruction bieden we afgestudeerde circusmakers een podium voor try-outs in onze Circus Studio.

Samen met Thuis Op Straat bieden we kinderen in het Oude Westen de kans zelf de kracht van het circus te ontdekken in onze Circus Studio.