Aerial Dynamics

Deze cursus is een mooie eerste stap in de wereld van de dynamische Aerial, de volgende stap in je Aerial carrière. Iedere les heeft focus op het fundament van dynamics en beats. Het idee erachter is dat dit uiteindelijk toepasbaar is op verschillende aerial disciplines, zoals rope, lyra, trapeze, silks, hammock en straps. Als je dynamics uiteindelijk goed beheerst, dan maakt het niet uit met welke discipline je werkt. In de cursus werk je dus met alle disciplines.

In het begin van het lesblok richten we ons op de verschillende beats en hun praktische toepassing in de lucht en een het eind krijg je advies hoe de beats toe te passen in je eigen bestaande discipline.Omdat dit een intermediate les is, is het handig dat je comfortabel kunt hangen en dat je basis ervaring in Aerial Arts hebt.

Over de docent

Joe is een luchtacrobatiek-instructeur en artiest uit het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft de afgelopen 4 jaar besteed aan het ontwikkelen van zijn aerial rope en straps techniek in Codarts. Joe is gespecialiseerd in rope en heeft een achtergrond in straps, silks  en trapeze. Hij geniet ervan zijn kennis van biomechanica toe te passen op zijn lessen.

Praktische info

Schema

Zondag 18:00 – 19:30u

21 mei
4, 11, 18, 25 juni
2, 9 juli

Taal
Engels

Leraar
Joe Baker

Kosten

Proefles €15

follow up-lessen (6) €112

Hele blok (7) €127

Online boekenNog geen lid? Meld je aan!