Aerial Straps & dance impro masterclass

Ondergedompeld in de betoverende samensmelting van improvisatiedans en aerial straps, onthult deze dynamische masterclass van 3 uur een wereld waarin twee artistieke domeinen samenkomen. Het heet deelnemers van beide achtergronden hartelijk welkom:

1. Improvisatiedansers die hun expressie willen verheffen met aerial straps als danspartner, waardoor grenzeloze mogelijkheden van vlucht ontstaan.

 

2.Luchtacrobaten die durven het onbekende te omarmen, zich bevrijdend van bekende oefeningen en trucs, en de kunst van improvisatie dans in de lucht te ontdekken.Begeleiding bij deze spannende verkenning wordt verzorgd door de getalenteerde Tarek Rammo, wiens passie en expertise deze twee werelden naadloos met elkaar verbinden. Met een meesterlijke mix van technische instructie en spontane creatie zal Tarek de deelnemers leiden op een vreugdevolle ontdekkingsreis. De masterclass verwelkomt deelnemers van alle vaardigheidsniveaus en nodigt professionals, recreatieve dansers en luchtacrobaten uit om te genieten van de vreugde van vliegen, bewegen en de magie van deze unieke samensmelting te ervaren. Maak je klaar voor een onvergetelijke en speelse ervaring!

Over de docent

Tarek is een zeer bekwame multidisciplinaire circusartiest met expertise in aerial straps en acrobatiek. Gedurende zijn carrière heeft hij het voorrecht gehad om te werken met gerenommeerde gezelschappen zoals Cirque du Soleil, de 7 Fingers, André Gingras / DanceWorks Rotterdam, Ulrike Quade en Panama Pictures.
Oorspronkelijk opgeleid in gymnastiek, heeft Tarek zijn studie voortgezet bij Codarts, waar zijn passie voor dans tot bloei kwam. Sindsdien heeft hij zich toegewijd aan de studie van dans en heeft hij het naadloos geïntegreerd in zijn optredens. Naast zijn betoverende podiumoptredens is Tarek een gepassioneerde docent die zijn kennis deelt op het gebied van acrobatiek, luchtwerk en de samensmelting ervan met hedendaagse dans.
Tarek draagt actief bij aan de ontwikkeling van de circusgemeenschap als gastinstructeur bij Codarts Circus Arts en hij verzorgt masterclasses en lezingen zowel in Nederland als internationaal.

Praktische info

Schema

17 February 11:00-13:30

Taal
Nederlands en Engels

Leraar
Tarek Rammo

Kosten

€50

Online boekenNog geen lid? Meld je aan!