Duo Trapeze Masterclass

Ervaar de adembenemende wereld van samenwerking in de lucht en verdiep je in de duo trapeze. Als je dacht dat solo luchtacrobatiek uitdagend is, maak je dan klaar voor het volgende niveau, waarbij afstemming met zowel je partner als het toestel vaardigheid, precisie en artisticiteit vereist. De beloning voor het beheersen van deze discipline is groot, aangezien deze zeldzame discipline graag door het publiek gezien wordt.

In deze exclusieve masterclass zul je:

  • De complexiteit van partnerdynamiek ontdekken, leren hoe je je bewegingen kunt harmoniseren met je trapezepartner.
  • Een breed scala aan verbluffende luchtoefeningen en adembenemende poses verkennen die elk publiek zullen betoveren.
  • Je begrip van techniek, balans en coördinatie verbeteren, het zelfvertrouwen opbouwen om je luchtkunsten naar nieuwe hoogten te brengen.
  • Persoonlijke feedback en begeleiding ontvangen van Eva Schubach, putten uit haar uitgebreide expertise en diepgaand begrip van duo trapeze.

Of je nu een ervaren luchtacrobate bent of een gepassioneerde beginner, deze masterclass is ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je passie voor duo trapeze aan te wakkeren. Mis deze kans niet om te leren van een van de beste in de branche en je duo trapeze skills naar nieuwe hoogten te brengen.

Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus mis deze kans niet om vandaag nog je plaats te reserveren voor deze duo trapeze masterclass. Of je nu als duo komt of een partner nodig hebt, we helpen je graag bij het vinden van een geschikte catcher of flyer. Laten we samen een leuk en leerzaam weekend hebben en de circus magie van de duo trapeze beleven.

 

Over docent

Onze docent, Eva Schubach, is een zeer ervaren circusartiest die heeft gestudeerd aan ACaPA (Academie voor Circus en Podiumkunsten). Ze heeft jarenlang gewerkt aan het perfectioneren van de kunst van duo trapeze samen met haar partner, Roel Post. Eva’s talent heeft haar talrijke prijzen opgeleverd, waaronder een Bronzen Ster op het Young Stage Festival Basel en een Zilveren Medaille op het European Youth Circus Festival in Wiesbaden.

Met een uitgebreide achtergrond in optredens in gerenommeerde circussen, brengt Eva een schat aan ervaring mee in zowel de catcher/base als flyer rollen. In het duo Passe-Pieds excelleerde ze als catcher, en vandaag de dag laat ze haar vaardigheden als flyer zien. Haar uitgebreide ervaring in beide rollen maakt haar feedback zeer toepasbaar. Daarnaast wordt Eva hoog gewaardeerd als docent bij Aerial Dance Encouters en draagt ze actief bij aan de vooruitgang van circuskunsten als vaste docent bij Codarts.

Praktische info

Schema
5 & 6 Augustus

Zaterdag en Zondag
10:00 – 16:00 u

Taal
Nederlands en Engels

Leraar
Eva Schubach

Kosten

€149 normaal (per person)
€99 studenten (kortingscode: duotrapezestudent50)

Online boekenNog geen lid? Meld je aan!