Floor Acrobatics (All levels)

Spreekt het idee van ondersteboven zijn je wel aan? Wil je het gevoel van lichamelijke vrijheid en bewustzijn vergroten? Dan is vloeracrobatiek wellicht iets voor jou. Het klinkt misschien een beetje intimiderend, maar iedereen kan acrobatiek op verschillende niveaus leren. Met de juiste begeleiding is het een leuke, gezonde en veilige manier van trainen!

Deze cursus focust op diverse combinaties van vloeracrobatiek. Via vloerwerk leer je met oefeningen in rollen, twisten, draaien, kruipen en glijden de vloer beter kennen. Een andere techniek is zachte acrobatiek; een introductie om op een gecontroleerde manier ondersteboven te staan (voornamelijk) op je handen. Uiteindelijk kijken we in de cursus naar dynamische acrobatiek met sprongen, flips en snelle bewegingen. Aan het eind van de cursus kan je vloeiende acrobatische sequenties maken en een paar trucs uitvoeren!

Over de docent

Simon Granit Ossoinak uit Stockholm is al 14 jaar acrobaat en naast het maken van zijn eigen voorstellingen is hij ook al 8 jaar docent. Hij heeft gestudeerd bij Cirkus Cirkör en Codarts Rotterdam. Met een achtergrond in sportwetenschap en een afstudeerscriptie over chronische pijn doceert Simon met aandacht voor zowel de gezondheid als het verbeteren van prestaties.

Praktische info

Schema
Mondag 19:30-21:00u
Cursus begint 4 september

Taal
Engels

Leraar
Simon Granit Ossoinak

Kosten
Proefles €15

Maandelijks €70

Online boekenNog geen lid? Meld je aan!