Partner Acrobatics & Acroyoga (Intermediate)

In partner acrobatiek en acroyoga werk je samen met anderen om op elkaar te balanceren en te bewegen in allerlei posities. Hiervan word je sterker, soepeler, leer je je ondersteboven oriënteren en leer je de juiste spieren te ontspannen of aan te spannen. Maar het allerbelangrijkste in deze cursus is dat je leert om het lichaam te vertrouwen, zowel dat van jou als dat van anderen. Deze lessen worden gegeven op een intermediate niveau, een stap hoger dan beginner. Om goed met het niveau mee te kunnen komen van de groep is enige ervaring nodig, en zijn er een paar figuren die je al voor aanvang van deze cursus moet beheersen als boven-persoon, onder-persoon of beide:

  • Vliegtuigje
  • Schouderstand op voeten van liggende onder naar kleerhanger
  • Stoeltje

Video-link om het instapniveau te bekijken. 

Hier ziet u wat u in deze cursus kunt leren.

Je hebt geen partner nodig om deel te nemen. Veiligheid staat centraal in de lessen en we gaan natuurlijk veel lol maken.

 

Over de docenten

Daniel Simu is jongleur, acrobaat en kunstenaar, en was al intensief betrokken bij de studio bij haar oprichting in 2016. Wanneer Daniel niet bezig is met het ontwikkelen en spelen van voorstellingen, verlegt hij de grenzen van jongleertheorie of bouwt hij circus robots. Bij de studio geeft hij les in partner acrobatiek, op dinsdag avonden.

Zie ook DanielSimu.com

Sanne Hamstra is een gelukkig mens, en doet precies wat ze wenst, voorstellingen maken, optreden, lesgeven, en ze is een echte levensgenieter! Ze vliegt in het rond in de optredens van haar eigen gezelschap Duo No Nonsense. fantasierijk circustheater maakt ze samen met Wietske Vogels, en in 2024 speelt ze in een muzikaal circustheater stuk HEBBES. Ook deelt ze met alle plezier haar kennis als docente. Ze geeft privélessen in handstanden, is allround circusdoente op basisscholen, en leert volwassenen
graag de kneepjes van het vak partner acrobatiek.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op: http://www.sannehamstra.com/
Instagram: Sanne_Circus

Praktische info

Schema
Donderdag 19:00-20:30u

Taal
Nederlands en Engels

Leraar
Sanne Hamstra
Daniel Simu

Info leraar

Kosten

Proefles €15
De proeflessen zijn altijd in de laatste week van de maand. Check het rooster voor de volgende proefles.

Maandelijks €70
Aanmelden kan voor het begin van iedere maand.

Al lid? Schrijf je hier in!Nog geen lid? Meld je aan!