Training

Cursus

Masterclass

Training

Autonome dagtraining


In de Circus Studio kunnen professionals en ervaren recreatieve circusbeoefenaars overdag zelfstandig oefenen. Om in de Circus Studio te kunnen trainen heb je een lidmaatschap nodig.

Open avond en weekendtraining


Op dinsdagavond en op zondag is de studio open voor open training. Acro, jongleren, aerials of andere circusdisciplines van alle niveaus zijn welkom!

Cursussen

Aerial Hoop (Beginners)


De beginnerscursus van Aerial Hoop is voor iedereen die geen of zeer weinig ervaring heeft.

Aerial Hoop (Int / Adv)


In deze intermediate/advanced cursus Aerial Hoop richten we ons op flow, overgangen tussen figuren, maar ook op de dynamische kant van Aerial Hoop, zoals draaien, tempo’s en meer!

Handstands Foundations


De focus ligt op het aanleren van de basisprincipes van handbalancing en hoe je dit op een houdbare en veilige en slimme manier kunt aanpakken.

Handstands Evolution


Doe mee en ontdek en ervaar hoe je kunt groeien in je handstand beoefening. Deze les is bedoeld voor degenen die consequent naar een handstand kunnen trappen en hun evenwicht gedurende 10 seconden of langer kunnen behouden.

Partner Acrobatics & Acroyoga (all levels)


Op dit moment staat er geen advanced partner acrobatiek cursus gepland.

Aerial Silk (Beginners)


In deze cursus leer je alle basisprincipes van deze populaire discipline en verbeter je je core strength en flexibiliteit.

Aerial Silk (Int/Adv)


Silks leert je om met speciale daarvoor bestemde doeken elegante en vloeiende bewegingsreeksen te creëren. Intermediate/advanced is bedoeld voor de meer geoefende cursisten.

Aerial Straps (All levels)


Aerial straps is een circusdiscipline die steeds populairder wordt in zowel de professionele als recreatieve circuswereld. Alle niveau’s zijn welkom!

Aerial Dynamics


Deze cursus is een mooie eerste stap in de wereld van de dynamische Aerial, de volgende stap in je Aerial carrière.

Masterclasses

Op dit moment staan er geen masterclasses gepland.

Contact Beyond Contact | Dance Masterclass


Contact Beyond Contact combineert verschillende visies en vormen van dans en lichaamswerk, zoals chi gong, yoga, taoisme en boeddhisme.