Jouw studio

Tall Tales Studio is niet alleen de thuisbasis van Tall Tales maar ook dé circus studio in Nederland waar professionele artiesten dagelijks kunnen trainen. Daarnaast worden er wekelijks lessen gegeven voor zowel recreanten als professionals. Een levendig circusknooppunt in Rotterdam!

In 2017 werd de studio opgericht door het Rotterdamse circusgezelschap Tall Tales Company, van artistiek leiders Harm van der Laan en Maartje Bonarius. Het groeide uit tot een ware circusbroedplaats met een open trainingsruimte voor professionals. Als professionele sporter kan je elke dag trainen, en als recreant kan je trainen op dinsdagavond en zondagen. Er is dan een vrijwilliger aanwezig die kan helpen met riggen. De studio is volledig ingericht voor het beoefenen van circus: luchtopstelpunten, een longe en crashmatten.

Naast de circus community kunnen ook Rotterdammers die circus beoefenen gebruik maken van de studio. Er worden lessen gegeven aan volwassenen en kinderen (i.s.m. Rotjeknor) en een paar keer jaar worden er masterclasses georganiseerd.

Word ook lid van de Tall Tales Studio in De Kroon in Delfshaven en ontmoet de circus community!

Praktische informatie

Team

As Vice Mayor, I can certainly express my pride for your profession, for the position of Circus Studio Rotterdam as the only circus breeding ground in The Netherlands and for this beautiful new building.

Said Kasmi – Vice Mayor Culture, Rotterdam