Solo Trapeze

Leer de kunst van de Solo trapeze in onze nieuwe en uitdagende cursus voor deelnemers van alle niveaus. Ontdek wat een goede lichaamsuitlijning voor je doet, ontvouw je volledige kracht en leer mooie lijnen te maken. Naast dat we ons verdiepen in mooie, creatieve en elegante bewegingen, zullen we ook de kracht, dynamiek en momentum in de lucht opzoeken met uitdagende tricks. Deze reis zal je zelfvertrouwen geven, je fysiek en artistiek uitdagen en niet onbelangrijk, je zult samen met ons veel plezier hebben! Onze ervaren instructeurs zijn Eva Schubach en Luise Hoffmann.

Of je nu een ervaren aerial artiest bent of een gepassioneerde beginner, deze cursus is ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je passie voor de solo trapeze aan te wakkeren. Mis deze kans niet om te leren van een van de beste professionals in de branche en je Solo trapeze skills naar nieuwe hoogten te brengen.

Over de docenten

Eva Schubach is een zeer bekwame en ervaren circusartiest die studeerde aan ACaPA (Academie voor Circus en Podiumkunsten). Ze heeft jarenlang gewijd aan het perfectioneren van de kunst van de trapeze. Met een uitgebreide achtergrond in optreden in gerenommeerde circussen brengt Eva veel ervaring met zich mee.

Eva’s talent heeft haar talloze prijzen opgeleverd, waaronder een Bronzen Ster op het Young Stage Festival Basel en een Zilveren Medaille op het European Youth Circus Festival in Wiesbaden. Eva draagt actief bij aan de vooruitgang van de circuskunsten als docent aan Codarts.

Luise Hoffmans‘ reis in de wereld van de circuskunsten begon bij Circus Rambazotti in Kassel, waar ze verschillende circusdisciplines verkende. In 2018 begon ze aan een avontuur als freelancer in Duitsland. Later volgde ze haar passie voor de statische trapeze door zich in te schrijven voor het Codarts-programma. Tijdens haar academische reis toonde Luise haar creativiteit door verschillende acts te creëren en samen te werken met gerenommeerde regisseurs zoals Francesco Sgrò en Daniel Gulko.

Een van haar recente creaties, “WAT IK DENK, DENKEN ZIJ,” is een betoverende en betoverende statische trapeze-act. Deze sterke act heeft Luise een prestigieuze nominatie opgeleverd voor de BNG Bank Circusprijs 2023, evenals erkenning op Circus stad Circunstruction 12, gehouden in het Maaspodium.

Praktische info

Schema

Vrijdag 18:30 – 20:00u

Taal
Engels

Leraar
Eva Schubach / Luise Hoffmann

Kosten

Proefles €15
De proeflessen zijn altijd in de laatste week van de maand. Check het rooster voor de volgende proefles.

Maandelijks €70
Aanmelden kan voor het begin van iedere maand.

Al lid? Schrijf je hier in!Nog geen lid? Meld je aan!