Handstand Masterclass

Masterclass

In twee dagen neemt oud competitie turnster Silje Dahlby je mee in hoe je op een veilige, efficiënte en duurzame manier handstand oefeningen kunt doen. Dag 1 is afgestemd op deelnemers met minder ervaring en dag 2 bouwt voort op de basis van de eerste dag. Je leert de grondbeginselen van handstanden via concrete oefeningen, uitleg en demonstraties. Vervolgens word je begeleid in hoe je verder kunt ontwikkelen.

Over docent

Silje heeft een achtergrond als topgymnast op nationaal en internationaal niveau. Ze heeft een grote passie voor handbalans en wil graag haar kennis en liefde delen in de hoop jou te helpen je handstandpraktijk te verbeteren en uit te breiden.

Praktische info

Schema
2 Zaterdag September 12:00-14:30u
3 Zondag September 12:00-14:30u

Taal
Engels

Leraar
Silje Dahlby

Kosten
€75 Beide dagen
€55 Per dag (gebruik code: 1DAYHANDSTAND)

Online boekenNog geen lid? Meld je aan!

Duo Trapeze Masterclass

Masterclass

Ervaar de adembenemende wereld van samenwerking in de lucht en verdiep je in de duo trapeze. Als je dacht dat solo luchtacrobatiek uitdagend is, maak je dan klaar voor het volgende niveau, waarbij afstemming met zowel je partner als het toestel vaardigheid, precisie en artisticiteit vereist. De beloning voor het beheersen van deze discipline is groot, aangezien deze zeldzame discipline graag door het publiek gezien wordt.

In deze exclusieve masterclass zul je:

  • De complexiteit van partnerdynamiek ontdekken, leren hoe je je bewegingen kunt harmoniseren met je trapezepartner.
  • Een breed scala aan verbluffende luchtoefeningen en adembenemende poses verkennen die elk publiek zullen betoveren.
  • Je begrip van techniek, balans en coördinatie verbeteren, het zelfvertrouwen opbouwen om je luchtkunsten naar nieuwe hoogten te brengen.
  • Persoonlijke feedback en begeleiding ontvangen van Eva Schubach, putten uit haar uitgebreide expertise en diepgaand begrip van duo trapeze.

Of je nu een ervaren luchtacrobate bent of een gepassioneerde beginner, deze masterclass is ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je passie voor duo trapeze aan te wakkeren. Mis deze kans niet om te leren van een van de beste in de branche en je duo trapeze skills naar nieuwe hoogten te brengen.

Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus mis deze kans niet om vandaag nog je plaats te reserveren voor deze duo trapeze masterclass. Of je nu als duo komt of een partner nodig hebt, we helpen je graag bij het vinden van een geschikte catcher of flyer. Laten we samen een leuk en leerzaam weekend hebben en de circus magie van de duo trapeze beleven.

 

Over docent

Onze docent, Eva Schubach, is een zeer ervaren circusartiest die heeft gestudeerd aan ACaPA (Academie voor Circus en Podiumkunsten). Ze heeft jarenlang gewerkt aan het perfectioneren van de kunst van duo trapeze samen met haar partner, Roel Post. Eva’s talent heeft haar talrijke prijzen opgeleverd, waaronder een Bronzen Ster op het Young Stage Festival Basel en een Zilveren Medaille op het European Youth Circus Festival in Wiesbaden.

Met een uitgebreide achtergrond in optredens in gerenommeerde circussen, brengt Eva een schat aan ervaring mee in zowel de catcher/base als flyer rollen. In het duo Passe-Pieds excelleerde ze als catcher, en vandaag de dag laat ze haar vaardigheden als flyer zien. Haar uitgebreide ervaring in beide rollen maakt haar feedback zeer toepasbaar. Daarnaast wordt Eva hoog gewaardeerd als docent bij Aerial Dance Encouters en draagt ze actief bij aan de vooruitgang van circuskunsten als vaste docent bij Codarts.

Praktische info

Schema
5 & 6 Augustus

Zaterdag en Zondag
10:00 – 16:00 u

Taal
Nederlands en Engels

Leraar
Eva Schubach

Kosten

€149 normaal (per person)
€99 studenten (kortingscode: duotrapezestudent50)

Online boekenNog geen lid? Meld je aan!

Aerial Straps & dance impro masterclass

Masterclass

Ondergedompeld in de betoverende samensmelting van improvisatiedans en aerial straps, onthult deze dynamische masterclass van 3 uur een wereld waarin twee artistieke domeinen samenkomen. Het heet deelnemers van beide achtergronden hartelijk welkom:

1. Improvisatiedansers die hun expressie willen verheffen met aerial straps als danspartner, waardoor grenzeloze mogelijkheden van vlucht ontstaan.

 

2.Luchtacrobaten die durven het onbekende te omarmen, zich bevrijdend van bekende oefeningen en trucs, en de kunst van improvisatie dans in de lucht te ontdekken.Begeleiding bij deze spannende verkenning wordt verzorgd door de getalenteerde Tarek Rammo, wiens passie en expertise deze twee werelden naadloos met elkaar verbinden. Met een meesterlijke mix van technische instructie en spontane creatie zal Tarek de deelnemers leiden op een vreugdevolle ontdekkingsreis. De masterclass verwelkomt deelnemers van alle vaardigheidsniveaus en nodigt professionals, recreatieve dansers en luchtacrobaten uit om te genieten van de vreugde van vliegen, bewegen en de magie van deze unieke samensmelting te ervaren. Maak je klaar voor een onvergetelijke en speelse ervaring!

Over de docent

Tarek is een zeer bekwame multidisciplinaire circusartiest met expertise in aerial straps en acrobatiek. Gedurende zijn carrière heeft hij het voorrecht gehad om te werken met gerenommeerde gezelschappen zoals Cirque du Soleil, de 7 Fingers, André Gingras / DanceWorks Rotterdam, Ulrike Quade en Panama Pictures.
Oorspronkelijk opgeleid in gymnastiek, heeft Tarek zijn studie voortgezet bij Codarts, waar zijn passie voor dans tot bloei kwam. Sindsdien heeft hij zich toegewijd aan de studie van dans en heeft hij het naadloos geïntegreerd in zijn optredens. Naast zijn betoverende podiumoptredens is Tarek een gepassioneerde docent die zijn kennis deelt op het gebied van acrobatiek, luchtwerk en de samensmelting ervan met hedendaagse dans.
Tarek draagt actief bij aan de ontwikkeling van de circusgemeenschap als gastinstructeur bij Codarts Circus Arts en hij verzorgt masterclasses en lezingen zowel in Nederland als internationaal.

Praktische info

Schema

Uitgesteld naar een latere datum. We maken het later bekend

Taal
Nederlands en Engels

Leraar
Tarek Rammo

Kosten

€50

Online boekenNog geen lid? Meld je aan!