Archief

Actueel

Samenwerking met Bachfestival en B’Rock Orchestra

Tall Tales gaat in residentie bij het Bachfestival en opent samen met B'Rock Orchestra & Vocal Consort uit Vlaanderen het festival op vrijdag 21 juni.

Read More

Spiegeling is klaar voor de tournee!

In onze nieuwe 30 minuten-durende buitenvoorstelling Spiegeling vertellen drie acrobaten het publiek wat het voor hen betekent om een sterke vrouw of een gevoelige man te zijn.

Read More

Square 10 op Circusstad

Tall Tales Company bestaat 10 jaar en ook Circusstad Festival vierde haar 10e verjaardag! Ter gelegenheid van de verjaardag maakten we Square 10.

Read More

Koningsdag

Tall Tales Company presenteerde met trots een scène van Square 10 aan Koning Wilem-Alexander en Koningin Maxima in Rotterdam.

Read More

Maartje Bonarius aan het woord op This is not a Circus

Staat van het Circus

Ieder jaar wordt een vooraanstaande maker uitgenodigd om te reflecteren op de ontwikkelingen in het circusveld. Dit jaar sprak Maartje Bonarius de De Staat van het Circus tijdens hedendaags circusfestival This Is Not A Circus in Theater Bellevue.

Read More

Maartje Bonarius: “Circus is nog steeds mijn taal”

"Nog altijd is mijn lijf de manier waarop ik het makkelijkst communiceer, is circus mijn taal," schrijft Maartje Bonarius van Tall Tales Company

Read More

Tall Tales Company Square Two scenebeeld

Square Two boven de poolcirkel

Na een waanzinnige tournee door heel Nederland kunnen we eindelijk de nationale grenzen over met onze locatievoorstelling Square Two.

Read More

Lezing

Lezing in Allard Pierson Museum

In deze lezing neemt Harm van der Laan ons mee op een reis door vier millennia van theatervormen van circus en acrobatische theatervormen, gebaseerd op de circuscollectie.

Read More

tall tales company, dordrecht museum, rivier boot stad

Rivier boot stad

Voor het Dordrechts Museum creëerden we een opening op maat met achttien dansers en acrobaten. Twee jaar lang werkten tientallen vrijwilligers onder leiding van kunstenaar Edward Clydesdale Thomson aan een houten tjalk van 15 meter.

Read More

Personage A Clockwork Orange - Tall Tales Company geeft interview

Tall Tales op tv!

Deze zomer maakten we - met dank aan het Norma Fonds - ons debuut op de nationale televisie.

Read More