Ons verhaal

Team

Audities en vacatures

Stichting

Stichting Tall Tales Company heeft als doel:
Zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met circustheater en andere podiumkunsten, en bij te dragen aan het verbeteren van het circusklimaat in Nederland en Rotterdam in het bijzonder, en voorts al hetgeen in de ruimste zin met eenn en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het bestuur werkt onbezoldigd, heeft de volgende nevenfuncties en bestaat momenteel uit:

 • Voorzitter
  Kristin de Groot: voormalig directeur Dansateliers Rotterdam, voorzitter bestuur stichting MEI(S)/ Marina Mascarell
 • Penningmeester
  Arlette Hanson: directeur Komt het Zien!, directeur Wintercircus Arlette Hanson, bestuurslid Circuspunt, bestuurslid Hapsis, bestuurslid Emilie Weisse Circustheater, bestuurslid VvE de Tjonger en de Cuynder
 • Secretaris
  Soesja Pijlman: adviseur / projectleider Kunstgebouw, coördinator theoretisch afstudeerproject en vooropleiding Codarts Circus Arts, verdiepingsprogramma Festival Circolo , bestuurslid Circomundo, werkgroep jeugd Circuspunt, management committee European Youth Circus Organisation
 • Algemeen lid
  Mireille Leeflang: Advocaat en eigenaar van Leeflang Law & Mediation in Rotterdam.

Stichting Tall Tales Company
Schiemond 20-22
3024EE Rotterdam

IBAN: NL84 TRIO 0197 9863 90
BTW: NL812384064B02
RSIN: 8123.84.064
KVK: 11055355

 

ANBI
Stichting Tall Tales Company is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Volgens de wet is er sprake van een ANBI als een instelling (vrijwel) uitsluitend het algemeen nut beoogt en voldoet aan een aantal aanvullende voorwaarden. Dit betekent dat er extra belastingvoordeel mogelijk is bij donaties aan Stichting Tall Tales Company.

Meer info?
Harm van der Laan
harm@talltales.nl

Cultural Governance
Stichting Tall Tales Company hanteert de richtlijnen aangereikt door de Code Cultural Governance binnen het bestuur-directie model.

Downloads

Team

Beleidsplan 2021-2024

Jaarverslag 2022

Jaarrekening 2022

Bestuursreglement

Directiereglement

Rooster van aftreden

Privacybeleid