On the Move

Een circusartiest en een breakdancer maken samen een magische voorstelling. Ze zweven over de vloer, duiken op onverwachte plekken op en vliegen door de lucht. Zo vertellen ze over zichzelf, elk met hun eigen taal. Zal het ze lukken elkaar beter te begrijpen?

In On the Move zien we twee totaal verschillende personages die zich gaandeweg steeds verder in elkaar verdiepen. Hoewel acrobatiek en breaking op het eerste gezicht vooral lijken te verschillen, zijn er ook veel overeenkomsten. Zo vieren beide disciplines eigenheid en diversiteit. Hoe eigener je stijl, hoe beter. Hoe buitengewoner, hoe harder het applaus. Ook hebben beide disciplines een hoge overtuigingskracht, toegankelijkheid en expressie.

In On the Move staat het thema ‘verschillen overbruggen’ centraal. Hoe kunnen we als heel verschillende mensen samenwerken en leven op een plek die daar eigenlijk te klein voor is?

Bekijk de speellijst

Speellijst Square Two

Korzo Theater
Den Haag
zaterdag 29 oktober 2022
Stadspodium
Rotterdam
zondag 19 juni 2022
Witte de Withstraat
Rotterdam
zondag 12 juni 2022
Podium Hoge Woerd
De Meern
woensdag 18 mei 2022
Circusstad Festival
Rotterdam
zaterdag 7 mei 2022

Boekingen

Voor vragen en boekingen:

Harm van der Laan

Boekingen

Credits

Spel:
Stefan Seedorf en Melody Nolan

Regie:
Maartje Bonarius en Harm van der Laan

Dramaturgie:
Jolanda Spoel

Muziek:
Gaby Demude

Scenografie:
Jari Winsen

Kostuums:
Tess Hummels

Residenties:
House of Urban Arts, Dansateliers, TG de Klassieken

Ondersteund door:
Fonds Podiumkunsten, Gemeente Rotterdam, Fonds21,  Volkskracht, Dioraphte, Norma Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Vivace, Zabawas, Elize Mathilde, Erasmus Stichting, De Groot Fonds, Van der Mandele Stichting, Stichting Verzameling Van Wijngaarden-Boot, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds, Gravin van Bylandt Stichting, Janivo stichting.