Square 2.1

Drie jongleurs, een beeldend kunstenaar en een warme poëtische stem nemen je mee op een route door je huis. Ze laten je wegdromen bij mooie herinneringen, brengen je een magische ervaring en zorgen ervoor dat je je eigen omgeving met compleet andere ogen bekijkt.

Square 2.1 is een virtuele circus performance in de vorm van een wandeling door je eigen huis, met een unieke mix van circus, beeldende kunst en poëzie. Voor een optimale circusbeleving heb je het volgende nodig:

Let op:
Square 2.1 is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.
Een ticket geeft gedurende 72 uur toegang voor één huishouden.

“Mooi in zijn eenvoud, bedwelmend in zijn ritme. Tijdens Square 2.1 nemen drie topjongleurs de kijker mee op een verrassende tocht door het eigen huis.”
De Volkskrant

“Een verrassende circusact. […] Geen clownesk optreden, maar een serie diepzinnige video’s waarin circus, kunst, poëzie en magie worden verbonden met het geheime ritme van getallen.”
De Telegraaf

“Zo ontstijgt je huis even aan het alledaagse – wat na tweeënhalve maand volop thuiszitten een onverwachte maar welkome afwisseling is.”
Theaterkrant

“Square 2.1′ is een ervaring die nog lang blijft hangen.”
Vandaag en Morgen

Koop hier je tickets en kijk direct!

"Mooi in zijn eenvoud, bedwelmend in zijn ritme. Noem het praktische wiskunde, bewegende architectuur of speelse schoonheid: Square 2.1 van Tall Tales Company"

De Volkskrant over Square 2.1

Achtergrond

Wat begon als een pandemie-project nam uiteindelijk een grote vlucht. Meer dan een video-voorstelling is Square 2.1 een virtuele ervaring. Je verkent je eigen woonomgeving, voert opdrachten uit, én je ziet een voorstelling. Dit bijzondere concept kreeg niet alleen veel aandacht in de Nederlandse pers, internationaal staat de voorstelling inmiddels bekend als een succesvol voorbeeld van een voorstelling waarin de digitale en fysieke wereld worden samengebracht.

Voor professionals

Boekingen

Credits

Concept
Maartje Bonarius, Harm van der Laan

Spel
Joris de Jong, Harm van der Laan, Maartje Bonarius

Beeldende kunst
Don Satijn

Video
Piet van Steen

Dramaturgie
Luc van Esch

Muziek
Jasper Boeke

Coproductie
Rotterdam Circusstad