Masterclass Jimmy Gonzalez

UNIEKE KANS 

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei kun je deelnemen aan een tweedaagse masterclass van Jimmy Gonzalez; één van ’s werelds meest unieke jongleurs die speciaal voor Circusstad Festival naar Rotterdam afreist. Op vrijdagavond is hij één van de sterren in het Circusstad Gala. Op zaterdag en zondag deelt hij zijn kennis en ervaring met gevorderde jongleurs. Dus ben je professional, student of serieuze recreatieve beoefenaar van het jongleren, dompel je dan twee dagen onder in het jongleeruniversum van Jimmy Gonzalez.  

Jimmy studeerde aan de circusschool van Montréal en won met zijn bijzondere performance waarin hij als beeldend kunstenaar met klei jongleert, de gouden medaille van het festival Cirque de Demain in Parijs.

Naast technisch sterk jongleur is Jimmy ook danser/choreograaf en in de masterclass werk je onder zijn leiding twee dagen aan de “dynamic landscapes” improvisatie methode. Jongleren met ballen en beweging staan centraal in deze methode. Het jongleren wordt bijna een tweede natuur en je leert vrij door de ruimte te bewegen, elkaar te observeren en op elkaar in te spelen om zo dynamische jongleer landschappen te laten ontstaan. 

Praktische info

Schema

Sat 4 May 11.00 – 15.00 h (incl. Break)
Sun 5 May 11.00 – 15.00 h (incl. Break)
17.00  optionele presentatie 

Taal
Engels

Leraar
Jimmy Gonzalez

Kosten

€65

Online boeken